Γεωργιούπολη, ένας όμορφος παραθαλάσσιος προορισμός στα Χανιά

chania-georgioupolis.jpg

Η Γεωργιούπολη βρίσκεται περίπου 38 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Χανίων, στη Δυτική Κρήτη. Είναι χτισμένη μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με μια μεγάλη παραλία να εκτείνεται μπροστά. Λίγο πριν την πόλη της Γεωργιούπολης, μια μικρή λίμνη σχηματίζεται από τον ποταμό Αλμυρό που διασχίζει την πόλη.

Ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η Γεωργιούπολη βρίσκεται περίπου 20 λεπτά από την πόλη των Χανίων και 50 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο των Χανίων. Είναι ένα χωριό με πολλά εστιατόρια ταβέρνες και καταστήματα στα στενά, γραφικά δρομάκια της. Οι ανέσεις που προσφέρει η περιοχή, είναι πραγματικά σημαντικές για κάθε είδους επισκέπτη, από παρέες, οικογένειες μέχρι και ζευγάρια, με μια ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή για όλα τα γούστα, πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και τουριστικά καταστήματα όπου μπορειτε να ψωνίσετε.

Από το χωριό της Γεωργιούπολης, μπορείτε να κάνετε καθημερινές εξορμήσεις στις κοντινές πόλεις και χωριά, όπου θα συναντήσετε πανέμορφες παραλίες και περιοχές μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Το μικρό λιμάνι της Γεωργιούπολης, είναι ιδανικό για περίπατο, καθώς η παραλία εκτείνεται και στις δύο πλευρές του λιμανιού, δημιουργόντας ένα φανταστικό τοπίο.

Επισκεφθείτε και εσείς την Γεωργιούπολη στις διακοπές σας με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το Autohire Chania!