Ενοικιασεις Αυτοκινητων Πλατανιας

Ενοικιασεις αυτοκινητων χανια

Στις καλοκαιρινές διακοπές θα θελήσετε να επισκεφθείτε όλες τις όμορφες παραλίες των Χανίων, οπότε μη παραλείψε μια ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να δείτε τη κοσμοπολίτικη παραλία Πλατανία.

Αν βρίσκεστε ήδη στον Πλατανιά και θέλετε να μετακινηθείτε με άνεση σε άλλες όμορφες περιοχές της Κρήτης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε, καθώς προσφέρουμε σημεία παραλαβής και παράδοσης στον Πλατανιά με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η μετακίνηση αλλά και η παράδοση αν θέλετε να αφήσετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας στο λιμάνι των Χανίων ή στο αεροδρόμιο Χανίων. 

Λίγα λόγια για τον Πλατανιά:

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης, στο νομό Χανίων. Η παραλία είναι πανέμορφη και πολύ καλά οργανωμένη, παρέχοντας θαλάσσια σπορ, beach bars, καφετέριες και εστιατόρια, για όλα τα γούστα! Είναι από τις πιο καθαρές παραλίες της Ελλάδας, βραβευμένη με μπλέ σημαία ως υπόδειγμα καθαρής παραλίας!

Η παραλία του Πλατανιά, είναι πραγματικά κοσμοπολίτικη, ενώ στατιστικά είναι η παραλία που έχει δεχτεί τους περισσότερους επισκέπτες σε όλη την Κρήτη, καθώς διαθέτει πολλά υπέροχα resorts. Από τον Ιούλιο εως τον Αύγουστο βέβαια, έχει πάρα πολύ κόσμο, ενώ οι ιδανικές εποχές να επισκεφθείτε την παραλία, είναι τον Ιούνιο και από τα τέλη του Αυγούστου και όλο το Σεμπτέμβριο καθώς στην Κρήτη εξακολουθεί να έχει πολύ ζέστη!

Κοντά στην παραλία του Πλατανιά, θα βρείτε πολλά καταστήματα, ιδιαίτερα τουριστικά, καφετέριες και ταβέρνες, ενώ η νυχτερινή ζωή έχει και αυτή μεγάλο ενδιαφέρον, με πολλά μπαρ, clubs και party Που θα συναντήσετε στην παραλία.

Για να επισκεφθείτε την παραλία, ο ιδανικός τρόπος είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου, καθώς παρέχει άνεση και ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί να προσαρμόσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας στα ωράρια των τοπικών κτελ.