Ενοικιασεις Αυτοκινητων Μαλεμε

Ενοικιασεις αυτοκινητων χανια

Με ενοικίαση αυτοκινήτου για την παραλία Μάλεμε, θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να φτάσετε ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις διακοπές σας σε όλη την Κρήτη! Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων μας, παραδίδει και παραλαμβάνει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της επιλογής σας, από πολλούς προορισμούς της Κρήτης και ειδικά του νομού Χανίων, προσφέροντας άνετες και χαλαρές διακοπές!

Η όμορφη παραλία του Μάλεμε βρίσκεται περίπου 18 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων. Στην πραγματικότητα, η παραλία Μάλεμε είναι μέρος μιας μεγαλύτερης παραλίας η οποία εκτείνεται από το Κολυμπάρι μέχρι την πόλη των Χανίων. Το κομμάτι λοιπόν αυτό, προσφέρει εγκαταστάσεις όπως θαλάσσια σπορ και χαλαρωτικές δραστηριότητες. Θα βρείτε γύρω από την παραλία, πολλές ταβέρνες. Εστιατόρια, καφετέριες και φυσικά ξενοδοχεία.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τον πολύ κόσμο που είδικα τον Αύγουστο θα συναντήσετε στην παραλία αυτή, προτιμήστε να προχωρήσετε λίγο πιο δυτικά της παραλίας όπου θα βρείτε ησυχία. Όλη η παραλία είναι αμμώδης με όμορφα πεντακάθαρα νερά, αλλά πρέπει να προσέχετε τους βόρειους ανέμους που επηρρεάζουν την παραλία.

Ενοικιάστε το αυτοκίνητο των διακοπών σας από την Autohire Chania και επισκεφθείτε το Μάλεμε!