Ενοικιασεις Αυτοκινητων Κισσαμος

Ενοικιασεις αυτοκινητων χανια

Ενοικιάστε το αυτοκίνητο σας για τις διακοπές σας στην Κρήτη και επισκεφθείτε τον Κίσσαμο! Η Autohire Chania, προσφέρει σημεία παραλαβής και παράδοσης και στην περιοχή του Κίσσαμου ώστε να είναι οι διακοπές σας άνετες και ευχάριστες! Σε περίπτωση που έρχεστε στην Κρήτη από Πελοπόννησο ή Κύθηρα, το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε θα σας περιμένει στο λιμάνι του Κίσσαμου.

Ο Κίσσαμος βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Κρήτης, ενώ διοικητικά ανήκει στο νομό Χανίων, ο οποίος καλύπτει τη νοτιοδυτική πλευρά της Κρήτης. Ο Κίσσαμος είναι γνωστός και ως Καστέλλι Κισσάμου ή απλώς Καστέλλι, όνομα που προέκυψε από το παλιό Eνετικό κάστρο που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο Κίσσαμος διαθέτει λιμάνι από το οποίο ξεκινάνε δρομολόγια τα οποία ενώνουν την Πελοπόννησο και τα Κύθηρα με τη Κρήτη. Στην πόλη, θα συναντήσετε το Ενετικό μουσείο/ παλάτι και αρκετά σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα.

Η απόσταση από το Κίσσαμο μέχρι τα Χανιά είναι περίπου 38 χιλιόμετρα. Θα μπορέσετε εύκολα να επισκεφθείτε το λιμάνι και την πόλη του Κισσάμου με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το Autohire Chania.