Ενοικιαση Αυτοκινητου Πολη Χανια

chania-moderntown.jpg

Η πολη των Χανιων είναι ένας όμορφος συγκερασμός της παλιάς πόλης και της σύγχρονης νεότερης πόλης, όπου πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του τοπικού πληθυσμού, κατοικεί στη νέα πόλη. Βέβαια, η σύγχρονη πόλη των Χανίων δεν έχει τον ιδιαίτερα παραδοσιακό χαρακτήρα της παλιάς πόλης, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα!

Κάποια ιστορικά μέρη της σύγχρονης πόλης των Χανίων είναι το σπίτι του Ελευθερίου Βενιζέλου, η εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, η εκκλησία της Ευαγγελίστριας, το παλιό γαλλικό σχολείο και το σπίτι του πρίγκιπα Γεωργίου, το οποίο χτίστηκε κατά τη περίοδο της Κρητικής ανεξαρτησίας.

Εκτός από τα ιστορικά αυτά κτίρια, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες περιοχές στη σύγχρονη πόλη των Χανίων, όπως είναι η συνοικία της Χαλέπας και το Κουμ Καπί.

Επιπλέον νεότερες συνοικίες του σύγχρονου τμήματος της πόλης, είναι ο Άγιος Ιωάννης, ο Κουμπές και τα Λενταριανά. Μερικές εξίσου σημαντικές περιοχές, έιναι το δικαστικό μέγαρο, ο Δημοτικός κήπος και ο πύργος του κήπου με το ρολόι, το σπίτι του Μανούσου Κούνδουρου και το πολιτιστικό κέντρο και η πλατεία 1866.

Επισκεφθείτε την πόλη των Χανίων με ενοικίαση αυτοκινήτου από την Autohire και εξερευνήστε περισσότερους τόπου και σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη των Χανίων!