Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ακρωτηρι

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ακρωτηρι

Το Ακρωτήρι, είναι μια από τις καλύτερες περιοχές για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση των Χανίων με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο! Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την Autohire Chania, έχετε τη διευκόλυνση να έχετε το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε, παρέχοντας πολλά σημεία παράδοσης αυτοκινήτου σε όλο τον νομό Χανίων.

Το Ακρωτήρι με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σημαίνει εξερεύνηση των πολλών θησαυρών γύρω από τη χερσόνησο του Ακρωτηρίου που εκτείνεται βορειοανατολικά της πόλης των Χανίων. Θα συναντήσετε όμορφες παραλίες με εκπληκτικά τοπία, ιστορικούς, αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους.

Ανάμεσα στα πολλά αξιοθέατα προτείνουμε να επισκεφθείτε τους Τάφους των Βενιζέλων που μπορείτε εύκολα να επισκεφθείτε στην κορυφή του λόφου του Προφήτη Ηλία με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και να απολαύσετε την εκπληκτική πανοραμική θέα. Το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας που χτίστηκε το 1634, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, καθώς και το μοναστήρι του Γουβερνέτου, το παλαιότερο μοναστήρι της χερσονήσου του Ακρωτηρίου.

Φυσικά μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τις όμορφες παραλίες του Ακρωτηρίου με την πολυτέλεια ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου! Μερικές από τις πολλές όμορφες παραλίες είναι η παραλία του Σταυρού, Καλαθάς, Σεϊτάν Λιμάνια, Μαράθι, Τερσανάς και το Λουτράκι!