Ενοικιασεις Αυτοκινητων Χανια Πολη

Ενοικιασεις αυτοκινητων χανια

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη! Γνωρίστε το κέντρο της πόλης των Χανίων και φυσικά όλους του μοναδικούς προορισμούς του νομού Χανίων. Με πολλά σημεία παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου, η μετακίνηση θα σας είναι εύκολη και άνετη! 

Το κέντρο των Χανίων είναι ένας μικρός παράδεισος!

Οι τάφοι των Βενιζέλων στο λόφο του Προφήτη Ηλία με μοναδική θέα της πόλης και της θάλασσας, ο Δημοτικός Κήπος το Ρολόι, είναι μερικά από υπέροχα αξιοθέατα που θα συναντήσετε στα Χανία, στη μοντέρνα πόλη των Χανίων. Η Δημοτική Αγορά, οι συνοικίες, το Κουμ-καπί που είναι το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης είναι κάποια από τα πολλά όμορφα αξιοθέατα!

Ο συνδυασμός ξεχωριστής ομορφιάς στα Χανιά, κρύβεται στο πάντρεμα της Παλιάς πόλης και της σύγχρονη, ενώ έχει πολλά όμορφα προάστια όπως τα Κουνουπιδιανά, τις Μουρνιές, τη Σούδα και το Γαλατά.

Η παλιά πόλη οριοθετείται εντός των Ενετικών οχυρώσεων και γύρω από το παλιό λιμάνι. Θεωρείται μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου, με το λόφο Καστέλι, κατοικημένο από τη Νεολιθική εποχή, ενώ περπατώντας παραθαλάσσια θα δείτε τα Βενετσιάνικα νεώρια από το 1497. Το ενετικό λιμάνι είναι πανέμορφο με τον περίφημο Φάρο απέναντι να συμπληρώνει το τοπίο. Η πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου είναι το τουριστικό κέντρο της πόλης πάνω στο λιμάνι, από όπου ξεκινούν καραβάκια για Γραμβούσα και Άγιους Θεοδώρους. Το φρούριο Φίρκα δίπλα στο Ναυτικό μουσείο οριοθετεί το τέλος της παλιάς πόλης.

Επιλέξτε τώρα το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο των διακοπών σας από την Autohire Chania και απολαύστε τις ομορφίες της Κρήτης με ασφάλεια!