Ενοικιασεις Αυτοκινητων Αγια Μαρινα

Ενοικιασεις αυτοκινητων χανια

Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την Αγία Μαρίνα είναι μια πολύ καλή επιλογή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας αλλά και όλες τις εκδρομές σας στις ξεχωριστές περιοχές της Κρήτης. Η Autohire Chania, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές, με κεντρικό γραφείο στην Αγία Μαρίνα στο νομό Χανίων, με πολλά σημεία παραλαβής και παράδοσης, όπως ο αεροδρόμιο Χανίων, το λιμάνι Χανίων και πολλούς δημοφιλείς προορισμούς της Κρήτης.

Η Αγία Μαρίνα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στο νομό Χανίων, περίπου 9 χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο των Χανίων. Πρόκειται για δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό της Κρήτης, με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Στην Αγία Μαρίνα θα βρείτε όλα τα είδη διαμονής από οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες και σπιτάκια.

Η νυχτερινή ζωή στην Αγία Μαρίνα είναι ένας καλός λόγος για τους νεαρούς ταξιδιώτες να επιλέξουν την περιοχή, με πολλά μπαρ, beach bar και clubs, ενώ για τους λάτρεις του φαγητού, υπάρχουν πολλές ταβέρνες και πολλά εστιατόρια για να καλύψουν τα γούστα σας. Αξίζει μια επίσκεψη στην όμορφη παραλία της Αγίας Μαρίνας, καθώς είναι αμμώδης με πεντακάθαρα νερά, ενώ είναι οργανωμένη και προσφέρει θαλάσσια σπόρ για τους λάτρεις της θάλασσας! Η παραλία είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά, με νερά ρηχά και ζεστά.